06-19_lot_sorteig_pladebarris_webEls lots del sorteig estan exposats en un local del carrer del Peix.

La segona campanya de dinamització comercial que porta per títol "Barris antics, molt per descobrir, molt per oferir", organitzada per 12 barris de Catalunya, que al Vendrell compta amb la col·laboració del Centre d'Iniciatives i Turisme (CIT), ja es troba en la darrera setmana i compta amb un ritme important de participació.

Per tant, fins al dijous 21 de juny encara s'hi pot participar. Tots els tiquets de compra dels establiments adherits, que estiguin identificats amb el cartell anunciador, poden optar als premis dels diversos sorteigs que es duran a terme el divendres 22 de juny, a les 12 h, a la plaça del Tívoli. Per participar-hi només cal que posar-hi el nom, els cognoms i un telèfon de contacte darrere dels tiquets de compra i el dipositar-los en una de les tres urnes que hi ha a l'oficina del CIT (carretera del Doctor Robert), al Mercat Municipal i al Servei d'Atenció al Ciutadà (SAC) de l'Ajuntament (plaça Vella).

 

Des d'aquesta setmana, l'exposició dels lots que se sortejaran està ubicada al carrer del Peix, número 3. Aquest canvi d'ubicació ha estat possible gràcies a la cessió de l'espai que els propietaris han fet a l'Ajuntament.

Les regidories de Pla de Barris i de Promoció Econòmica, a més del CIT, agraeixen la important adhesió dels comerciants a la campanya, ja que sense la seva participació aquesta iniciativa no hagués estat possible. També agraeixen la cessió dels productes típics del Vendrell que formen part del lot de Catalunya, que és el mateix per als 12 barris de la resta del país que també realitzen la campanya de forma simultània.

La llista de tots els comerços adherits a la campanya està exposada juntament amb els productes que se sortejaran.

pdf Llista d'establiments adherits a la campanya

 



©2019 Ajuntament del Vendrell