06-12_rpsardanes01_webAmb el bon temps, l'agenda s'omple de ballades de sardanes gràcies a l'esforç del Foment Sardanista Vendrellenc i dels Dansaires del Penedès, a través dels convenis amb el Patronat Municipal de Serveis Culturals, que compten amb la participació de la Regidoria de Festes de l'Ajuntament del Vendrell i el suport d'empreses privades.

L'agenda de ballades de sardanes, que es van iniciar el passat mes de març, recull el 29è Aplec de sardanes del Vendrell, que tindrà lloc el proper diumenge 17 de juny, a les 6 de la tarda, a la Rambla, amb l'acompanyament de la Cobla Ressò dels Dansaires del Penedès i la Cobla Maricel. Enguany, l'Aplec coincideix amb el Dia Mundial de la Sardana, per la qual cosa s'interpretarà la peça El saltiró de la cardina, de Vicenç Bou, que sonarà en tots els aplecs i les ballades que es facin aquest mateix dia.

 

Tot seguit, del 23 de juny, amb motiu dels Focs de Sant Joan, al 26 d'agost la sardana serà present a la Rambla del Vendrell, a l'Auditori Pau Casals de Sant Salvador i a la plaça dels Germans Trillas de Coma-ruga.

Les ballades de sardanes finalitzaran el diumenge 14 d'octubre, a les 17.30 h, coincidint amb la Fira de Santa Teresa, a la plaça del Mercat, on tindrà lloc el 39è Concurs de colles sardanistes amb l'acompanyament de la cobla Maricel.

pdf Agenda de ballades de sardanes

 



©2019 Ajuntament del Vendrell