El proper cap de setmana el Museu Deu continua les seves activitats. En aquesta ocasió, les propostes giren al voltant de la figura del pintor i ceramista vendrellenc Josep Maria Gual, l'artista que protagonitza l'exposició que des del mes de març es troba a la Sala Soterrani del Museu Deu.

Així doncs, el dissabte 16 de juny, a les 18 h, tindrà lloc l'activitat familiar que porta per títol "Bufar i fer taques", la qual pretén acostar les famílies que tinguin nens de 3 a 5 anys a la tècnica pictòrica que va utilitzar aquest artista. L'activitat té places limitades. Per aquest motiu, les famílies interessades han d'apuntar-se al Museu Deu i abonar 1 euro per cada nen que participi en el taller.

 

L'endemà, el diumenge 17, està prevista la ruta temàtica al voltant de la figura i el treball de Gual. La ruta s'iniciarà al Museu Deu, a les 12.30 h, i recorrerà alguns dels espais de la vila en els quals hi ha treballs de l'artista, com ara l'església, l'ajuntament i l'edifici de la Sindical, situat a la carretera del Doctor Robert. Aquesta activitat, pensada per al públic adult, és gratuïta i no cal inscriure's prèviament.



©2019 Ajuntament del Vendrell