05-31_ple_webEn el Ple ordinari celebrat avui a l'Ajuntament del Vendrell s'ha arribat als següents acords:

Per unanimitat, s'ha aprovat la proposta per activar la delegació del tractament i l'eliminiació de residus urbans al Consell Comarcal del Baix Penedès i iniciar el procediment de modificació del contracte amb FCC Medio Ambiente, SA per a la gestió de serveis de recollida domiciliària, neteja viària i tractament i/o eliminació d'escombraries.

Per unanimitat, s'ha aprovat la proposta de rectificació de l'Inventari general consolidat dels béns i drets de l'Ajuntament del Vendrell, format per l'entitat, els seus organismes autònoms i les societats municipals, corresponent al passat exercici de 2011.

Amb 16 vots a favor (CiU, PSC, PP i JpV) i 5 en contra (PxC), s'ha aprovat la proposta d'aprovació inicial del pressupost per a l'exercici 2012 de l'Ajuntament del Vendrell, els Organismes Autònoms i les Societats Mercantils Municipals. Es tracta d'un pressupost que, a causa de la crisi econòmica, ha disminuït gairebé un 8% respecte al de l'exercici anterior (2011: 52,4 milions d'euros - 2012: 48,2 milions d'euros) i que es defineix per una contenció de la despesa, l'austeritat i els ajustos. La despesa es redueix en un 7% i s'incrementa l'estalvi net (2011: 1,5 milions d'euros - 2012: 6 milions d'euros) que es destinarà a inversions (1,9 milions d'euros) i a l'amortització de deute (4,1 milions d'euros). Es poden consultar més dades en el PDF de presentació del projecte del pressupost.

Sobre la proposta de resolució presentada pel grup municipal de Plataforma per Catalunya per instar les dues entitats municipalistes majoritàries de Catalunya a fusionar-se, s'ha aprovat per unanimitat una esmena a la totalitat presentada pel govern.

I respecte a la moció presentada pel grup municipal de Plataforma per Catalunya en defensa de la inserció laboral dels discapacitats, també s'ha aprovat per unanimitat una esmena a la totalitat presentada pel govern.



©2019 Ajuntament del Vendrell