El cicle de concerts al Museu Deu que se celebra cada any comença aquest proper dimarts 5 de juny del 2012 a les 19.30 hores.

En aquesta ocasió, el concert anirà a càrrec dels alumnes del Conjunt de corda de nivell mitjà de l'Escola Municipal de Música Pau Casals, d'edats compreses entre els 12 i 16 anys: Eva Cabanes Lambea, Marina Molina Olano, Javier Fuentes González, Álvaro Espinosa Blanco, Júlia Garriga Arias, Lídia Sevé Ràfols, Laia Escobar Canela, Irene Urgell Molina, Anna Calmet Sánchez, Anna Giró, Clàudia Cols Aiguadé, Marta Vigo Mitjans, Irene Salada Criado, Judith Solé Oter, Alba Domingo Alcalà i Aida Escarré Borràs.

 

El repertori del concert està format per quatre temes molt coneguts pel públic general, arranjats i adaptats per a ser interpretats pel grup de corda: O'Connors l'irlandès (tradicional irlandesa), Viva la vida (Coldplay), Yellow submarine (The Beatles) i He's a pirate (Pirates del Carib).

La direcció va a càrrec de Jaume Safont i Queralt, professor de l'Escola de Música de Sant Pere de Ribes, de l'Escola Municipal de Música Pau Casals del Vendrell i de Musicàrea, Escola de Música de Vilanova i la Geltrú. Així mateix, col·labora habitualment amb l'Orquestra de Cambra del Garraf i amb l'orquestra Camera Musicae del Camp de Tarragona, i és membre del grup Keltònics, de música celta. És també educador corporal i coorganitzador de tallers de treball corporal per a músics, artistes i no artistes, i de les Colònies Musicals de Can Pere a Sant Pere de Ribes.

El concert tindrà lloc al jardí del Museu Deu i l'entrada és gratuïta.



©2019 Ajuntament del Vendrell