04-12_Roda_Premsa_Campus_Bsquet_Ferran_Trillas_007_webL'Associació Bàsquet El Vendrell va presentar ahir dimarts a la premsa la primera edició del Campus Taronja Ferran Trillas, que compta amb el recolzament del Patronat Municipal d'Esports, el qual cedirà les instal·lacions del Pavelló de Santa Maria del Mar de Coma-ruga del 25 de juny l'1 de juliol, per al desenvolupament d'aquesta activitat.

El regidor d'Esports, Sergi Teruel, va obrir l'acte agraint a l'Associació Bàsquet El Vendrell la important tasca que desenvolupa en l'esport base de la vila, ja que durant tota la temporada ofereix a quasi 300 nens i nenes la possibilitat de practicar aquest esport. D'altra banda, Teruel va manifestar que tant per ell com pel Vendrell és un orgull que el Campus Taronja porti el nom de Ferran Trillas, ja que es tracta d'un esportista emblemàtic, fundador de l'ABV, exjugador i, sens dubte, un referent per als jugadors i seguidors de les diferents categories del bàsquet vendrellenc.

El director del Campus, David Rivelles, va ser l'encarregat de donar a conèixer els aspectes més tècnics del Campus, que va adreçat a nens i nenes a partir de 8 anys. David Rivelles va voler destacar que un dels principals objectius és que els nens i nenes del Vendrell continuïn gaudint del bàsquet durant l'estiu, aprofitant durant una setmana els coneixements d'uns entrenadors altament qualificats i compartint experiències amb jugadors i entrenadors de l'ACB. Per últim, va destacar que un altre objectiu d'aquesta iniciativa formativa és ajudar l'economia del Club amb el propòsit que en un futur proper sigui capaç d'autofinançar-se.

Obrir el Campus a tota la comarca del Baix Penedès i a les comarques properes va ser el missatge que va voler donar el president de l'ABV, David Solé, que va agrair al director del Campus i als seus col·laboradors l'esforç i la professionalitat que estan dedicant a l'organització d'aquest esdeveniment esportiu, que s'espera que sigui un èxit.

El torn de paraules va finalitzar amb la intervenció de Ferran Trillas, que va donar les gràcies al Club per donar al Campus Taronja el seu nom, fet que per a ell va ser una grata sorpresa, i va assegurar que treballarà per contribuir a l'èxit d'aquesta primera edició.

Per a més informació: blocs.xarxanet.org/basquetvendrell/2012/03/15/ja-podeu-fer-la-inscripcio-al-1er-campus-taronja-ferran-trillas

 



©2019 Ajuntament del Vendrell