04-03_risoterapia_imatge_webEl Centre cívic L'Estació del Vendrell acollirà els dies 17 i 24 d'abril, a les 18 h, dues sessions del taller "Risoteràpia, curar-se a riallades". Aquestes jornades aniran a càrrec d'un psicòleg de la Creu Roja. L'activitat és gratuïta.

La risoteràpia és una forma d'aprendre a veure les coses des d'una òptica positiva, una manera senzilla de millorar la salut a través d'emocions complaents. Està comprovat que riure té efectes regeneradors i curatius.

Els objectius prioritaris d'aquestes dues sessions són conèixer l'anatomia bàsica del riure i els seus beneficis en l'àmbit fisiològic, psicològic i emocional; identificar les nostres emocions i expressar-les amb autenticitat i realisme; experimentar diferents activitats, dinàmiques d'animació i jocs en grup que despertin els sentits, la creativitat i el riure sincer i diferenciar els conceptes d'optimisme i actitud positiva, entre altres.

La primera xerrada del curs serà més teòrica i explicarà els orígens històrics d'aquesta tècnica i els beneficis de riure. També destaca l'activitat "Intel·ligència emocional. Com riure davant dels problemes".

En canvi, el segon nivell del taller "Risoteràpia, curar-se a riallades" serà més pràctic i es convidarà els seus participants a seguir aprofundint en el desenvolupament d'una actitud positiva cap a la vida a través de breus eines teoricopràctiques. En aquest cas, ocuparà un lloc preeminent el "taller del riure", on es connectarà els participants amb el seu nen interior, aquell que utilitza el joc no com a finalitat sinó pel simple fet de jugar i viure el moment present, l'aquí i l'ara.

pdf Cartell

Més informació: Centre cívic L'Estació, tel . 977 66 32 89.

 

 



©2019 Ajuntament del Vendrell