03-26_James-Pearson_webEl Cicle de Jazz a l'Auditori que organitza el Patronat Municipal Auditori Pau Casals del Vendrell presenta la segona formació internacional. Es tracta del reconegut pianista James Pearson, que actuarà a l'Auditori el dissabte 31 de març a les 22 h.

James Pearson es presenta en formació de trio, acompanyat d'Arnie Somogyi al contrabaix i Stephen Keogh a la bateria. Tots tres faran el seu particular homenatge al pianista i compositor de jazz Errol Garner. Per aquest motiu, el concert porta el suggerent títol de "James Pearson Trio. Tribute to Erroll Garner". Cal dir que Erroll Garner va ser un dels pianistes indispensables de la història del jazz, un músic que va crear escola a través del seu so elegant i una tècnica depurada. El també pianista James Pearson, un talent sorgit de les noves fornades de músics del vell continent, li fa un homenatge des de l'admiració i el respecte. L'obra de Garner reneix en la visió d'un trio contemporani que acull, a més de Pearson, dos interessants músics del panorama musical actual.

D'aquesta manera, classicisme i modernitat es barregen en una proposta d'alta qualitat musical protagonitzada per tres músics rellevants del panorama del jazz europeu. Amb aquest concert, el nivell musical del Cicle de Jazz a l'Auditori continua sent alt, tal com ho va demostrar la cantant René Marie en el recital que va fer dies enrere dins el mateix Cicle.



©2019 Ajuntament del Vendrell