baner_webL'Ajuntament del Vendrell ha presentat les bases de participació del V Concurs de cartells de la Festa Major del Vendrell 2012. Una de les principals novetats d'enguany està relacionada amb l'elecció del cartell guanyador. Aquest any, el Jurat estarà format per la regidora de Ciutadania de l'Ajuntament del Vendrell, la Comissió de Festes, tres professionals del món de l'art i, com a novetat, el vot popular, que es comptabilitzarà com un membre més del Jurat.

En una primera fase, el Jurat farà una preselecció de 6 obres entre totes les rebudes. Un cop s'hagin escollit els treballs, s'obrirà un procés de votació popular a través de diversos mitjans (xarxes socials, comerços, etc.). Quan s'acabin els terminis de participació, es farà el recompte de vots; d'aquesta manera, l'obra que hagi rebut més vots tindrà un vot per a la tria definitiva. Així, amb el vot del Jurat i el vot popular es determinarà l'obra guanyadora del V Concurs de cartells de la Festa Major del Vendrell 2012.

En el certamen hi pot participar tothom que tingui més de 18 anys, de manera individual o col·lectiva, i presenti una única obra original i inèdita. El format del cartell haurà de ser de 297 mm x 420 mm (DIN A3), en posició vertical. Junt amb el cartell original és necessari entregar una còpia de l'original en suport informàtic, preferiblement en format TIFF (300 ppp), PSD, FH o AI. El cartell es pot fer amb qualsevol procediment o tècnica i sense límit en l'ús
del color, ja que es reproduirà en quadricromia. S'ha de presentar sense emmarcar i sense marges addicionals, i no ha d'anar signat. Les obres s'han de presentar muntades sobre cartró ploma d'1 cm de gruix.

El tema del cartell és lliure, amb l'única obligatorietat que hi consti el text "SANTA ANNA 2012 – FESTA MAJOR – EL VENDRELL – 25, 26, 27 I 28 DE JULIOL". A més, s'ha de destacar "SANTA ANNA 2012", i "FESTA MAJOR" ha d'anar en un format més petit. Al cartell també hi ha de figurar la imatge corporativa de l'Ajuntament del Vendrell. (La base amb els logotips, la distribució i els colors la trobareu al web www.enfestat.com).

L'autor ha de presentar dos sobres per cada treball original: un amb el cartell i un pseudònim, i l'altre tancat, amb el pseudònim, les dades, la fotocòpia del DI i un telèfon de contacte.

Les obres s'han de lliurar a la Regidoria de Festes de l'Ajuntament del Vendrell (av. Jaume Carner, 1, Centre cívic L'Estació), de dilluns a divendres, de 10 h a 15 h, i els dilluns a la tarda de 16 h a 20 h. Es poden lliurar en persona o mitjançant qualsevol altre procediment habitual, sempre amb els ports pagats. En aquest cas, a l'embalatge s'hi ha de fer constar la referència "Concurs de cartells de la Festa Major del Vendrell 2012″.

Els concursants rebran un document conforme han entregat l'original per al Concurs. En cas que l'enviament sigui per correu o per missatger, s'enviarà aquest document a l'adreça que l'autor hagi fet constar com a remitent. Aquest document servirà per recollir l'obra en cas que no hagi estat la guanyadora. El termini d'admissió dels treballs serà el dilluns 30 d'abril a les 20 h.

El veredicte del Jurat es farà públic el dimarts 22 de maig, a les 20 h, a la Sala d'Actes del Centre cívic L'Estació. El cartell guanyador serà premiat amb 300 euros i quedarà en propietat de l'Ajuntament del Vendrell, que pot reproduir-lo i adaptar-lo a diferents formats i suports per difondre el Concurs i la Festa Major del 2012. En tots els casos, s'afegirà el nom de l'autor al cartell.

Bases i plantilla

 



©2019 Ajuntament del Vendrell