03-14_Diagnstic_Hamlet_1_webLa companyia Pelmànec tornarà a sorprendre el públic del Teatre Municipal Àngel Guimerà aquest divendres 16 de març, a les 22 h, amb una nova obra que destaca per la seva originalitat. Amb l'actor Miquel Gallardo al capdavant, Diagnòstic: Hamlet narra la història de Max Flaubert, un jove que viu a la cel·la d'un hospital psiquiàtric i vol convertir-se en Hamlet. En concret, vol que Shakespeare decideixi per ell, parli per ell i, en definitiva, l'alliberi del seu dolor i la seva por. El fet d'estar tancat en un armari, per mantenir-se aïllat del contacte humà, ha fet que desenvolupi un món interior en el qual es barregen personatges reals amb altres nascuts de la seva imaginació.

És una història singular pel seu contingut però també per la manera com està narrada, ja que els seus protagonistes són titelles de mida humana que, un cop dalt de l'escenari i amb la perícia de Miquel Gallardo, fan que els actors de carn i ossos siguin prescindibles.

La proposta que es podrà veure aquest divendres al TÀG ve precedida per l'èxit de l'anterior espectacle de la companyia, Don Juan, memoria amarga de mí, que va representar-se al TÀG fa dos anys.

Les entrades per a aquest espectacle es poden adquirir a la seu del Patronat Municipal de Serveis Culturals (la Rambla, 24, antiga Biblioteca) o bé a la taquilla del Teatre una hora abans de la representació. Així mateix, també es pot fer ús del servei de Tel-Entrada (902 10 12 12; www.telentrada.com)



©2019 Ajuntament del Vendrell