03-06_Elpaisatgedelsgenis270911_wAquesta setmana, la regidora de Turisme i Promoció Econòmica de l'Ajuntament del Vendrell, Àngels Turdiu, s'ha reunit amb una representació del teixit empresarial per tal de demanar la seva implicació en la promoció de l'oferta turística del Vendrell a través del Paisatge dels Genis.

El Paisatge dels Genis és un producte de turisme cultural, impulsat pels municipis d'Horta de Sant Joan, el Vendrell, Mont-roig del Camp i Reus, junt amb el Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona i la Universitat Rovira i Virgili, que es basa en la vinculació de quatre artistes universals amb el paisatge d'aquests quatre municipis: Pablo Picasso, Pau Casals, Joan Miró i Antoni Gaudí, respectivament. A través de la Targeta Genial, els establiments adherits al Paisatge dels Genis poden oferir descomptes o promocions; a més, aquesta targeta permet l'accés a tots els centres d'interpretació. Els establiments col·laboradors poden ser restaurants, cellers, empreses d'activitats, museus, serveis de guiatge i activitats d'oci o allotjaments.

 

En aquest sentit, Àngels Turdiu ha demanat a hotelers, restauradors, cellers, tallers de ceràmica i comerciants del municipi, i també de la comarca, que "cal aprofitar la plataforma del Paisatge dels Genis, i la seva Targeta Genial, perquè les persones que vinguin a visitar-nos un cap de setmana per tal de conèixer el món de Pau Casals també coneguin la resta de l'oferta turística del Vendrell i les seves platges, com ara la gastronomia, l'artesania, les activitats d'oci i lleure i el teixit comercial, entre d'altres".

La Targeta Genial, que permet gaudir de la Ruta completa del Paisatge dels Genis, té un cost de 9 euros i és una multientrada que dóna accés a tots els centres d'interpretació de la Ruta, així com als avantatges i les promocions especials dels establiments col·laboradors. Es pot adquirir a les oficines de Turisme i als centres d'interpretació d'Horta de Sant Joan, el Vendrell, Mont-roig del Camp i Reus.



©2019 Ajuntament del Vendrell