El govern de la Generalitat de Catalunya ha informat l'Ajuntament del Vendrell que en els acords de govern, de la passada reunió del dia 21 de febrer, es va autoritzar al Departament d'Ensenyament la realització de despeses per un import total de 4.950.129,62 € destinats a l'edificació de l'escola Marta Mata. El Departament d'Ensenyament convocarà en breu el concurs de licitació, moment en el qual es coneixerà en detall el projecte constructiu, amb l'objectiu que el nou edifici estigui enllestit a l'inici del proper curs 2012-2013.

L'alcalde del Vendrell, Benet Jané, valora molt positivament aquest anunci de la Generalitat perquè "desencalla definitivament la construcció, molt esperada, de l'escola Marta Mata". D'altra banda, el regidor d'Educació, Kenneth Martínez, recorda que "la construcció de l'edifici es farà amb un sistema innovador que permetrà finalitzar l'obra amb pocs mesos".

L'escola Marta Mata s'ubicarà a la zona del Tancat del Galan, es construirà en un edifici d'una sola planta i absorbirà els alumnes actuals de l'escola Els Còdols.



©2019 Ajuntament del Vendrell