02-29_regidor_hisenda_webAquesta setmana, el regidor d'Hisenda, Joan M. Diu, ha anunciat que l'Ajuntament del Vendrell s'acollirà al nou mecanisme de finançament, ofert pel govern de l'Estat a través del Reial decret 4/2012, perquè els ajuntaments puguin liquidar les factures de proveïdors pendents de pagament.

L'Ajuntament del Vendrell ja està treballant per trametre al Ministeri d'Hisenda i Administracions Públiques, abans del 15 de març, la relació de factures registrades amb data anterior al 31 de desembre de 2011 que estan pendents de pagament. A aquesta llista s'hi inclouran les factures d'organismes autònoms i patronats municipals. El pas següent serà l'aprovació d'un Pla de sanejament, abans del proper 31 de març, per enviar al mateix Ministeri. Malgrat tot, està previst que els proveïdors puguin començar a cobrar a partir del mes de maig a través d'una entitat financera.

El regidor d'Hisenda va explicar que "el procés serà transparent perquè, en tot moment, els proveïdors que tenen factures per cobrar de l'Ajuntament del Vendrell podran consultar-les a la relació de factures que s'enviarà al Ministeri; també hi haurà transparència per tal de poder contrastar la informació que aparegui en aquesta llista".

Actualment, el deute de l'Ajuntament del Vendrell a proveïdors és de 20 milions d'euros.



©2019 Ajuntament del Vendrell