02-27_Orquestra_Hndel_webEl Cicle de Joves Intèrprets de l'Auditori Pau Casals del Vendrell continua oferint concerts d'escoles i conservatoris de música amb la intenció que el públic pugui apreciar el valor del seu treball i el seu nivell musical.

Així doncs, el proper diumenge 4 de març, a les 12 del migdia, els alumnes del Conservatori de Música de Vila-seca presentaran un extens i complet programa a través del qual mostraran la important feina pedagògica que fa aquest centre docent.

La primera part del concert anirà a càrrec dels Grups de Cambra. La soprano Àngels López, que estarà acompanyada a la guitarra per Pablo Parra, interpretaran Tres seguidillas, de F. Sor. A continuació intervindrà el quartet format per Dan Bosinceanu, fagot; Ibsen Torres, violí; Elena Martínez, viola, i Sònia Fibla, violoncel, que interpretaran l'"Allegro" del Quartet op. 40, de F. Danzi. El pianista Bruno Anguera, interpretarà la Sonata op. 10, de L. van Beethoven. Per acabar la primera part, el quartet format per Anais Pasanau, clarinet; Josep Poblet, violí; Sara Holgado, viola, i Laia Ruiz, interpretaran l'"Allegro molto agitato" del Quartet op. 4, de B. H. Crusell.

El conjunt de violoncels David Poper, que dirigeix Jordi Gallén, iniciarà la segona part. En aquest cas, interpretaran l'"Allegretto" de la Setena simfonia, de L. van Beethoven. A continuació serà el torn de l'Orquestra Händel, que dirigeix Rafael Fabregat. Interpretaran Concert per a guitarra i orquestra, op. 8, de F. Carulli, amb Pablo Parra com a solista, i el "Preludi" de Tristan i Isolda, de R. Wagner.

Serà un concert complet en el qual participaran molts alumnes que es volen dedicar professionalment a la música.



©2019 Ajuntament del Vendrell