02-13_tres_tombs02_webLa festa dels Tres Tombs del Vendrell es va celebrar el passat diumenge 12 de febrer amb la participació d'11 carruatges i més de 40 cavalls amb muntura; en total, uns 70 participants. La jornada es va iniciar a les 9 del matí amb un esmorzar popular a la zona del Botafoc, en el qual van participar unes 130 persones.

A les 11 es va fer la concentració de carros i cavalleries i a continuació van iniciar el recorregut pels carrers de la vila: zona del Botafoc, av. Riera de la Bisbal, av. Catalunya, vial de França, carrer de la Cristina Baixa, av. Sant Vicenç i av. Jaume Carner. Aquest any l'itinerari dels Tres Tombs es va iniciar al carrer de la Cerdanya i va continuar per la plaça de Francesc Macià, carrer de Prat de la Riba, la Rambla, carretera del Doctor Robert i avinguda de Jaume Carner.

A la 1, a la Rambla, es va dur a terme la tradicional benedicció dels animals i, tot seguit, el sorteig del lot de productes relacionats amb la festa dels Tres Tombs entre els concursants de l'activitat 2.0, els guanyadors de la qual van ser Anabel Moreno i el seu gos Gol. A les 2 es van entregar els records als participants i es va cloure l'acte festiu.

La política d'estalvi i austeritat de l'Ajuntament del Vendrell s'ha fet palesa també en aquesta activitat, ja que el pressupost destinat als Tres Tombs s'ha reduït un 59% respecte a l'any 2011. En aquest sentit, la Comissió de Festes agraeix la col·laboració de tots els participants, que enguany han vingut de forma voluntària i sense cobrar cap tipus de subvenció.



©2019 Ajuntament del Vendrell