01-31_rpteatre01_webAquesta setmana s'ha presentat una nova temporada del Teatre Àngel Guimerà del Vendrell (TÀG), la corresponent al primer semestre de l'any. Tal com va explicar Albert Solé, regidor de Cultura de l'Ajuntament del Vendrell, "la voluntat és continuar oferint espectacles de qualitat, tot i la situació econòmica actual". Segons el mateix Solé, s'ha apostat pels espectacles de petit format amb bons intèrprets, amb uns preus de les entrades assequibles. A l'hora de fer la programació s'han tingut en compte els següents criteris: continuar oferint teatre familiar, el qual ha experimentat un creixement d'espectadors en el darrer any; obrir el TÀG a grups i intèrprets de la comarca; reservar un espai per a les actuacions musicals, i oferir teatre de titelles per a adults. En total, seran deu espectacles que tindran lloc entre el 25 febrer i el 8 de juny, divendres i diumenge. També s'ha intentat que els diferents espectacles no coincideixin amb altres actes que se celebrin al Vendrell, cosa que no ha estat sempre possible per motius d'agenda dels intèrprets.

La programadora del TÀG, Ció Pallarès, va fer una breu explicació dels diferents espectacles que conformen el programa, que s'inicia el 25 de febrer amb un divertit monòleg de Toni Moog; els dies 26 de febrer i 25 de març el TÀG acollirà teatre familiar; el 16 de març, els titelles, amb mides de persones adultes, seran els protagonistes amb text i interpretació de Miquel Gallardo, el qual té una gran trajectòria en el teatre de titelles; el 30 de març, dins del projecte "+ escena", serà el torn d'un espectacle a càrrec d'alumnes de l'institut Baix Penedès, sota la direcció de Neus Oliveras; l'abril serà el mes dels espectacles musicals amb Pau Saura, el dia 13, i la companyia Divinas, el dia 21; el dia de Sant Jordi tindrà lloc el tradicional espectacle infantil gratuït a la plaça de Pep Jai; el 18 de maig, Tortell Poltrona, sota la direcció de Mario Gas, farà reflexionar el públic sobre la vida del pallasso, i el 8 de juny, la companyia Teatre al detall tancarà el semestre amb un recital de poesia eròtica sobre un llibre de Miquel Desclot. Oriol Nicolàs, gerent del TÀG, va explicar que s'han adequat els preus tenint en compte la greu situació econòmica actual perquè tothom pugui gaudir del teatre. A més, Nicolàs va afegir que els descomptes de les entrades beneficien bona part de la població.

Les entrades es podran adquirir de forma anticipada al Patronat Municipal de Serveis Culturals (la Rambla, 24), a la taquilla del TÀG una hora abans de la representació i al Tel-Entrada (tel. 902 10 12 12 i al web www.telentrada.com). Les entrades dels espectacles infantils (sessió sense numerar) es podran adquirir a les oficines del Patronat Municipal de Serveis Culturals, durant la mateixa setmana de la representació, o bé a les taquilles del Teatre una hora abans de començar l'obra.

Web del TÀG



©2019 Ajuntament del Vendrell