01-23_rp_premi_social_webPer segon any, la Penya Ciclista Baix Penedès organitza el Gran Premi Social Baix Penedès, una cursa ciclista de carretera que tindrà lloc el diumenge 5 de febrer, a partir de les 10 h, i que està reservada a les categories de competició Júnior, Sub-23, Elits, Sèniors, Màsters 30/40/50/60 i Fèmines. L'organització espera la participació d'uns 150 corredors.

Tant la sortida com l'arribada serà al carrer de les Flors, a l'altura de la rambla de Josep Cañas. El recorregut serà de 84 km, en el qual els corredors hauran de superar un port de segona categoria, l'alt de la Joncosa, moment en què només faltaran 24 km per a l'arribada, que es calcula que serà a les 12.15 h.

El president de la Penya Ciclista Baix Penedès, Francesc León, espera que es repeteixi l'èxit de l'edició anterior i a la vegada sigui un bon dia per gaudir del ciclisme de competició a la comarca. Per la seva banda, el regidor d'Esports de l'Ajuntament del Vendrell, Sergi Teruel, destaca el suport del voluntariat, que per al desenvolupament d'aquesta cursa comptarà amb 80 persones, i afirma que serà un gran dia per al Vendrell, ja que coincidirà amb la Xatonada Popular a la Rambla. Per tant, el diumenge 5 de febrer s'espera una gran concurrència de visitants a la capital del Baix Penedès que gaudiran tant de l'esport com de la gastronomia.

pdf Recorregut

Per a més informació: www.penyaciclistabaixpenedes.com



©2019 Ajuntament del Vendrell