01-20_fitur_premsa_webEl Vendrell ha estat present a la fira de turisme de FITUR de Madrid a través del conveni còrner del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona – Costa Daurada. Aquest certamen es va inaugurar el 18 de gener, restarà obert fins al diumenge 22 de gener i té previst rebre més de 200.000 visitants professionals.

L'oferta turística del Vendrell està representada a l'estand de la marca turística Costa Daurada, juntament amb gran varietat de productes com ara el turisme cultural, esportiu, gastronòmic, nàutic, litoral i de salut i benestar que ofereix el nostre municipi.

FITUR es considera una de les principals trobades internacionals del sector turístic professional. Per això, dimecres passat l'alcalde, Benet Jané, i la regidora de Turisme, Àngels Turdiu, s'hi van desplaçar per mantenir trobades amb mitjans de comunicació i operadors turístics internacionals, així com amb el director de l'Agència Catalana del Turisme, Xavier Espasa, per treballar en la definició del Vendrell com a destinació turística familiar.



©2019 Ajuntament del Vendrell