01-18_facebook_webL'Ajuntament del Vendrell és present des d'aquesta setmana a la xarxa social Facebook a través d'una pàgina, on anirà publicant les notícies que generin els diferents departaments i serveis de l'Ajuntament i els diversos actes i activitats que organitzin. També s'hi podran trobar informacions que puguin ser d'interès per a la ciutadania.

L'obertura d'aquesta pàgina de Facebook(http://www.facebook.com/Ajuntament.del.Vendrell) s'emmarca en la voluntat d'augmentar la presència de l'Ajuntament del Vendrell a Internet, on ja compta amb la web corporativa www.elvendrell.cat. L'Ajuntament també ha obert un compte de Twitter (@elvendrell_cat) en el qual s'aniran publicant automàticament els enllaços de la pàgina de Facebook.

A través d'aquests dos canals, l'Ajuntament del Vendrell no respondrà els comentaris escrits al mur. Qui vulgui rebre resposta a alguna consulta, s'haurà d'adreçar a la finestra "Digue'ns com ho veus" del web (http://www.elvendrell.net/diguens-com-ho-veus.html), a través del qual també s'hi poden adreçar suggeriments i/o queixes.



©2019 Ajuntament del Vendrell