12-28_jokirama04_webJa s'han obert les portes d'una nova edició del Parc Infantil Jokirama, que enguany es durà a terme els dies 27, 28, 29 i 30 de desembre de 2011 i 2, 3 i 4 de gener de 2012, al pavelló municipal Àngel Guimerà. Es tracta d'una proposta lúdica per a les vacances escolars de Nadal, destinada exclusivament a infants i joves d'entre 1 i 14 anys. Ahir a la tarda, l'alcalde del Vendrell, Benet Jané, acompanyat per altres regidors i regidores del consistori, va visitar el Parc per veure en persona com es desenvolupaven les diferents activitats.

De la mateixa manera que en edicions anteriors, les activitats del Parc es distribueixen entre l'exterior i l'interior del recinte: a l'exterior hi ha instal·lades diverses atraccions i llits elàstics, mentre que dins hi ha la ludoteca per als nens més petits i diversos tallers i manualitats per als nens i les nenes més grans.

L'entrada al Parc té el mateix cost que en anys anteriors, 4 € per sessió, i l'horari de funcionament és de les 9.30 h fins a les 13.30 h i de les 17 h fins a les 20.30 h. Per tal que tots els infants del Vendrell tinguin l'oportunitat de gaudir d'una sessió matinal gratuïta del Jokirama, la Regidoria d'Infància va enviar una invitació a tots els nens i les nenes de les llars d'infants, de les escoles i dels instituts fins a segon d'ESO del municipi.



©2019 Ajuntament del Vendrell