11-22_IMG_1592_maragall_biblioteca2_webEl passat dimecres la Sala polivalent de la Biblioteca Pública Terra Baixa va acollir el recital poeticomusical a l'entorn de l'obra del poeta Joan Maragall. Aquesta sessió s'emmarcava dins del programa d'actes de la doble commemoració de l'Any Maragall 2010-2011 organitzat per la Biblioteca Pública Terra Baixa, la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament del Vendrell i la Institució de les Lletres Catalanes.

El recital va comptar amb la participació dels narradors Enric Batlle, Hermini Caballero, Joan Fontana i Paquita Jordà, que van llegir una selecció de textos feta per Neus Oliveras, i amb l'acompanyament musical de l'aula de guitarres de l'Escola Municipal de Música Pau Casals.

Aquest acte s'afegeix als que ja s'han celebrat dins d'aquest cicle Maragall, com ara la conferència que una setmana abans va oferir el crític, escriptor i assagista Jordi Llovet, en la qual es va parlar sobre "Joan Maragall, poeta i ciutadà". D'altra banda, l'exposició "Joan Maragall, el poeta extasiat", que es pot veure al vestíbul de la Biblioteca fins al dia 24 de novembre, és un altre dels actes centrals del programa d'actes.

La tertúlia que els integrants del Club de Lectura de la Biblioteca celebraran el proper dimecres 23, a les 19 hores, i que estarà centrada en l'obra de Joan Maragall Poemes i elogis, tancarà el cicle Maragall.



©2019 Ajuntament del Vendrell