11-21_Joves_Veus_2011_webSanta Cecília, la festa de la patrona de la música, se celebrarà a l'Auditori Pau Casals del Vendrell el diumenge 27 de novembre, a les 12 del matí, amb un concert dedicat al cant coral. Com ja és tradicional, s'hi aplegaran la majoria de corals del Vendrell, formades per cantaires des dels tres fins a més de seixanta anys, alguns dels quals són membres de la mateixa família.


Les corals participants són els quatre grups d'El Petit Estel:

- El grup Flautins i picarols, dirigits per Roser Saperas, Anna Casas, Helena Cullaré i Berta Borrell, interpretarà peces populars com El gegant del pi o La pastoreta.

- El grup de Timbalets i platerets, dirigits per Mar Garcia, Sandra Cantero, Lluís Serres, Albert Figueras i Xavier Solé, cantarà peces de la cantata Mozart el viatger, del compositor Aleix Tarrés.

- El grup de Gralles, que dirigeix Anna Ibarz, interpretarà tres peces, entre les quals hi ha El mosquit de Z. Kodaly.

- El grup de Tenores, que dirigeix Teresa M. Solé, cantarà també tres peces, entre les quals hi ha Francie de Benjamin Britten.

També hi serà present el Cor Joves Veus, dirigit per Jordi Solé, que cantarà quatre peces. A més, hi actuarà el Cor Orfeó Parroquial, que interpretarà cançons de The Beatles i també és dirigit per Jordi Solé.

La festa de la música acabarà amb un cant comú de tots els cantaires participants. Cal dir que aquest concert forma part del Cicle de Tardor de l'Auditori Pau Casals, i ja s'han exhaurit les entrades.



©2019 Ajuntament del Vendrell