11-14_Setmana_CinciawDel 18 al 27 de novembre se celebra la 16a edició de la Setmana de la Ciència a Catalunya, una iniciativa cultural clàssica coordinada per la Fundació Institució Catalana de Suport a la Recerca i que presenta un ampli programa col·lectiu d'actes arreu del territori. La participació en la Setmana de la Ciència està oberta a totes les entitats que vulguin dur a terme activitats que estiguin relacionades amb la ciència i la tecnologia en un sentit ampli adreçades a la ciutadania. Enguany la Setmana de la Ciència s'adhereix a la celebració de l'Any Internacional de la Química i l'Any Internacional dels Boscos.

El Museu Deu del Vendrell participa activament en aquestes jornades organitzant amb l'Institut d'Estudis Penedesencs (IEP) una conferència titulada "L'art de la química i la química de l'art", que anirà a càrrec de Nati Salvadó i Salvador Butí, doctors en química i responsables del grup de recerca AMPC (Anàlisi de Materials de Patrimoni Cultural) del departament d'Enginyeria Química de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC).
La xerrada, que és gratuïta, tindrà lloc el proper dia 22 de novembre, a les 19.30 hores, al Museu Deu, i se centrarà en l'aportació que pot fer la química com a ciència que estudia la matèria i les seves transformacions en el context d'una obra d'art.
A més, el Museu Deu organitza el diumenge 27 de novembre una Jornada de portes obertes per tal que qui vulgui pugui visitar les seves instal·lacions de manera gratuïta. En aquesta ocasió, l'horari d'obertura del Museu Deu serà d'11 a 14 hores.



©2019 Ajuntament del Vendrell