11-08_rp_cursos_formacio_webL'EINA ha rebut una subvenció del Departament d'Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya per poder atendre una part important de les necessitats de formació per a persones que es troben a l'atur. En total, es faran nou cursos, alguns dels quals s'iniciaran abans de finalitzar l'any 2011:

- Informàtica d'usuari (3 cursos)

- Gestor de magatzem (2 cursos)

- Anglès per a l'atenció al públic

- Serveis auxiliars de perruqueria

- Tècnic en informació turística

- Tècnic en transport sanitari

Des de L'Eina s'ha orientat aquesta oferta formativa a sectors que a curt termini oferiran més oportunitats per generar ocupació: el turisme i la logística. D'altra banda, per al curs de transport sanitari es compta amb la col·laboració de la Creu Roja i per al curs de perruqueria es compta amb la col·laboració del gremi.

En aquests moments, L'Eina està fent un procés de selecció tenint en compte el perfil dels preinscrits, ja que davant l'elevada demanda que hi ha hagut el nombre màxim de places per curs és de 18 alumnes. En aquest sentit, el regidor d'Ocupació, Kenneth Martínez, ha valorat molt positivament el fet que "la població estigui conscienciada sobre la importància de la formació per trobar feina". Tot i això, encara es poden fer les preinscripcions a través del Servei d'Ocupació de Catalunya.

Per a més informació: L'EINA - Servei d'Ocupació, tel. 900 33 88 33 o al web www.leina.org



©2019 Ajuntament del Vendrell