09-29_Festa_Esport_2011_retallat_webEl divendres 30 de setembre a partir de les 20 h, tindrà lloc al Teatre Municipal Àngel Guimerà, la XVI Nit de l'Esport del Vendrell, organitzada pel Patronat Municipal d'Esports amb la col·laboració del Consell Esportiu del Baix Penedès.

Aquesta trobada anual entre la gent del món de l'esport té com a objectiu reconèixer els èxits assolits pels esportistes, tant individualment com quant a equips del Vendrell durant la temporada 2010/11, així com dels patrocinadors de les diferents entitats.

No faltarà tampoc la menció especial que atorga l'Ajuntament del Vendrell a la persona o entitat que hagi destacat en l'àmbit esportiu. Com cada any, el guardonat es manté en secret fins al moment del lliurament.

El regidor d'Esports de l'Ajuntament del Vendrell, Sergi Teruel, ha manifestat que "la Nit de l'Esport reconeix els esportistes que han assolit èxits esportius, directius o patrocinadors, però els vendrellencs ens hem de sentir orgullosos de totes les persones que directament o indirectament contribueixen a fer esport vendrellenc".



©2019 Ajuntament del Vendrell