09-06_postgrau_pimes_webLa setmana passada, el regidor d'Ocupació, Kenneth Martínez, i el doctor d'Economia Lluís Carreras van presentar la segona edició del postgrau d'Especialista Universitari en Gestió de PIME de la Universitat Rovira i Virgili, que s'impartirà a les instal·lacions de L'Eina del Vendrell del 20 del setembre de 2011 al 27 de setembre de 2012. L'horari serà de dimarts i dijous, de 18 h a 21 h, i el preu del curs és de 1.250 euros.

Aquest postgrau està adreçat a titulats de grau o equivalent, llicenciats i diplomats en altres disciplines que vulguin adquirir coneixements vinculats al món de les empreses. S'ofereix la possibilitat de fer els mòduls com a curs d'especialització a aquells que no disposin de la titulació necessària per fer el postgrau, però sí que tenen una experiència laboral contrastada en l'àmbit empresarial.

La necessitat de tractar aspectes fiscals, comptables, laborals, de recursos humans i de logística en l'àmbit empresarial i econòmic, fa que el curs doni una visió eminentment pràctica de les matèries a desenvolupar, amb un professorat altament especialitzat, que puntualment anirà donant respostes a les situacions reals que es plantegin a les sessions.

El regidor d'Ocupació va explicar que l'organització d'aquest postgrau al Vendrell "és una manera de continuar els estudis econòmics i jurídics de la URV a la comarca". D'altra banda, Kenneth Martínez també va subratllar la importància de la formació per superar l'actual situació de crisi: "Cal dinamitzar l'esperit emprenedor, diversificar l'activitat econòmica i generar oferta de formació per aconseguir empreses competitives i eficients".

Per a informació i matrícula del curs, cal adreçar-se al Centre de Formació Permanent de la Fundació URV (av. Onze de Setembre, 112, de Reus, tel. 977 327 409, a/e: montse.torrents@fundacio.urv.cat, web: www.fundacio.urv.cat/formacio).



©2019 Ajuntament del Vendrell