11_09_01_TransportwEl servei de transport escolar estarà integrat, a partir d'aquest curs 2011-2012, en el servei de transport urbà del Vendrell. D'aquesta manera el consistori vendrellenc s'estalvia uns 780.000 euros anuals "sense que l'usuari se'n vegi afectat en cap cas, ja que el servei es manté en la seva pràctica totalitat", segons ha destacat el regidor d'Educació, Kenneth Martínez. Algunes de les línies urbanes s'han ampliat per donar cobertura als recorreguts de les escoles i s'han adaptat als horaris d'obertura dels centres. A més, com han explicat tant Martínez com la regidora de Transport, Teresa Mercadé, en aquestes hores es mantindrà l'acompanyament dels escolars per part de monitors, com passava fins ara.

La fusió d'ambdós serveis respon a la línia d'austeritat marcada per l'equip de govern en iniciar-se la legislatura, tal com ha volgut destacar l'alcalde del Vendrell, Benet Jané. L'alcalde ha insistit que aquest és "un estalvi potent" i que s'ha d'intentar treure el màxim rendiment en aquest servei per millorar la seva eficiència.
El servei integral de transport compta amb un total de cinc línies que cobreixen tot el terme municipal, tant el nucli urbà com els barris, i donen servei a totes les escoles.

pdf Nous horaris del trasport públic del Vendrell (a partir del 12 de setembre)



©2019 Ajuntament del Vendrell