07-27_inauguracio_tennis2_webEl nou equipament neix amb l'objectiu de ser un referent comarcal en la pràctica del tennis i el pàdel.

Des d'aquest passat dissabte 23 de juliol ja es troben oficialment en funcionament les instal·lacions del Complex Esportiu Club de Tennis del Vendrell. El nou equipament municipal disposa d'un pavelló poliesportiu i una piscina descoberta, tot i que el seu principal tret diferencial és la importància que es dóna als esports de raqueta, amb tres pistes de tennis i tres pistes de pàdel. D'aquesta manera, l'objectiu del complex és esdevenir un referent d'aquests esports no només al Vendrell sinó, per extensió, a la resta del Baix Penedès.

Com a mostra d'aquesta vocació, cal destacar la presència durant l'acte d'inauguració del president de la Federació Catalana de Tennis, Francesc Orriols, i de l'extennista guanyador del Roland Garros, Andrés Gimeno.

Durant els parlaments inaugurals també es posava l'èmfasi en la diversitat d'opcions esportives que es poden trobar al complex esportiu Club de Tennis del Vendrell. Així doncs, l'alcalde, Benet Jané, va destacar que "tot aquest esforç que posem a disposició del Vendrell i de la comarca l'hem de saber valorar, avui més que mai, ja no com a esforç individual de l'Ajuntament sinó com el de tots els vendrellencs i vendrellenques".

Per la seva banda, el regidor d'Esports, Sergi Teruel, va voler destacar el seu desig que "aquestes instal·lacions siguin aprofitades, no només pel Vendrell, sinó per tota la comarca i que d'aquí a uns anys puguem dir que el complex ha donat els seus fruits amb molts esportistes del món de la raqueta que hagin sortit d'aquí".

L'acte d'inauguració va servir també perquè el que ha estat regidor d'Esports fins a aquesta legislatura, el diputat del Parlament de Catalunya i regidor de Convivència i Civisme i Gestió de Residus, Jaume Domingo, agraís el treball "a totes aquelles persones que al llarg de tots aquests anys, de manera desinteressada, des de les entitats han fet una gran feina per l'esport vendrellenc".



©2019 Ajuntament del Vendrell