07-08_torneig_futbol_webL'AE Acadèmia de Futbol de Catalunya va organitzar el seu torneig de futbol 7 amb equips d'arreu de Catalunya.

 

Els passats 2 i 3 de juliol, al Camp d'Esports municipal del Vendrell, va tenir lloc el III Torneig de Futbol femení Vila del Vendrell organitzat per l'AE Acadèmia de Futbol de Catalunya amb la col·laboració del Patronat Municipal d'Esports. Al torneig de futbol 7 amateur hi van participar deu equips d'arreu de Catalunya amb l'objectiu de promoure la pràctica del futbol femení, així com la vessant social que aquest suposa.

El torneig es va organitzar en dos trams. En una primera fase els equips es van dividir en dos grups de cinc equips que van completar aquesta primera part del torneig durant el dissabte. Diumenge es van jugar els quarts, les semifinals i la final. D'aquesta manera, els assistents van tenir la possibilitat de veure futbol femení de diferents municipis des de les 10 del matí fins a les 6 de la tarda. Finalment el títol se'l va endur l'equip barceloní del CE Xaica, mentre que les jugadores locals de l'Acadèmia —actualment a la Primera Divisió Catalana— van tancar la seva participació assolint la tercera plaça.

Durant el lliurament de guardons, el regidor d'Esports, Sergi Teruel, va valorar molt positivament, l'esdeveniment i va assegurar que "aquest tipus d'iniciatives apleguen en una única activitat la promoció del futbol femení; la promoció del nostre municipi arreu de Catalunya i la promoció de l'esport com a eina de cohesió social. Hem de felicitar l'Acadèmia per una proposta d'aquestes característiques que enriqueix, en definitiva, la nostra oferta esportiva".



©2019 Ajuntament del Vendrell