elvendrell_2008wJa s'ha obert el termini per presentar obres al XIII Concurs de Fotografia del Museu Arqueològic del Vendrell, que té per objectiu principal fomentar l'afició a la fotografia a partir de la descoberta de l'entorn del Baix Penedès. La convocatòria romandrà oberta fins a les 14 h del proper 16 de setembre de 2011.

Enguany s'ha escollit el tema "La vida als carrers de les poblacions de la comarca del Baix Penedès". Les imatges d'aquesta edició cal que transmetin la relació de la gent amb el patrimoni de les poblacions com a rerefons, de manera que es copsi un instant de la vida mentre es compra al mercat, mentre es parla a la plaça, mentre es juga al parc... o, simplement, mentre s'observa el mateix patrimoni.

Per obtenir les bases cal dirigir-se al Patronat Municipal de Serveis Culturals (la Rambla, 24, del Vendrell), enviar un correu electrònic (arqueologia@elvendrell.net) o consultar el web de l'Ajuntament (http://www.elvendrell.cat), on també hi ha la possibilitat d'inscriure's.

Amb motiu del tancament per obres del Museu Arqueològic, el lliurament de premis es farà el divendres 23 de setembre de 2011, a 2/4 de 8 del vespre, al Centre cívic L'Estació del Vendrell.



©2019 Ajuntament del Vendrell