Ambiente_publico_stands_Turismar_2011_Ramon_Costa__63wComa-ruga ha estat l'escenari, des del passat dijous 23 de juny fins al diumenge 26 de juny, d'una nova edició de la fira Turismar, la 25a, que serveix per donar simbòlicament el tret de sortida a la temporada d'estiu a les platges del Vendrell. 

Des del Patronat de Promoció Econòmica, organitzador del certamen, s'ha valorat molt positivament aquesta edició de la fira, ja que l'afluència de públic ha estat molt alta durant tots quatre dies, i la meteorologia ha estat excel·lent, uns factors que han beneficiat també el teixit comercial de les platges.

En aquest sentit, la regidora de Turisme i Platges, Àngels Turdiu, ha afegit que "l'afluència de públic al Turismar ha estat multitudinària i podem dir que la fira ha estat un tret de sortida esperançador per a la temporada d'estiu, ja que les previsions d'ocupació turística són molt bones i el sector confia a tenir un bon estiu".

La fira es va inaugurar el passat dijous a la tarda, amb un acte presidit per l'alcalde del Vendrell, Benet Jané, i al qual també van assistir el delegat del govern a Tarragona, Quim Nin; el senador Josep Maldonado, i diversos regidors i regidores del consistori vendrellenc. L'acte va incloure una actuació de l'Agrupació Musical Santa Anna del Vendrell i la tradicional hissada de la Bandera Blava de la platja de Coma-ruga.

Malgrat la difícil conjuntura econòmica, el Turismar 2011 ha omplert com cada any la seixantena d'estands multisectorials a la plaça dels Germans Trillas de Coma-ruga i els espais annexos amb propostes lúdiques i de lleure per a tots els gustos. Pel que fa a la venda de tiquets de la 8a Mostra de cava del Baix Penedès, aquesta ha arribat a les 3.200 degustacions servides, unes 500 més que l'any passat.

També ha tingut un gran èxit de públic la 6a Trobada de Gegants que va tenir lloc dissabte a la tarda, i que va ser organitzada pel Grup de Gegants i Nans del Vendrell. Aquesta va ser una de les novetats del Turismar d'enguany, com també ho ha estat el repartiment de racions de xató, amb motiu de la celebració del quart de segle de la Xatonada Popular del Vendrell aquest 2011.

Així mateix, la Fira ha servit al Patronat de Turisme per presentar a l'estand de l'Ajuntament del Vendrell l'oferta d'atractius turístics i d'activitats per a aquest estiu a les platges del Vendrell, com ara la nova temporada del projecte d'enoturisme "Terra de vins, Terra de Pau Casals" o les sortides de marxa nòrdica, entre altres.



©2019 Ajuntament del Vendrell