06-20_cor_veus_blanques_cohi-grau_02wEl Cor de Veus Blanques de l'Escola Municipal de Música Pau Casals del Vendrell (EMMPAC) ha estat guardonat amb la Beca Cohí Grau per a la promoció de la formació musical. El Cor exerceix la seva activitat com a grup de nens i nenes cantaires des de fa deu anys i, a més de participar activament en la programació de concerts de l'Escola, sovinteja escenaris d'arreu del país, fa intercanvis i, fins i tot, ha gravat un disc amb l'Auditori de Barcelona.

El Cor és una formació estable de l'Escola i els seus membres s'hi formen regularment, aprofundint en la pràctica del cant coral. Sota la direcció de Montserrat Meneses i Rosa Bertran, Veus Blanques ha participat com a coral convidada al X Curs internacional de Música d'Andorra, va participar en el primer Concert de Nadal per a la gent gran a l'Auditori de Barcelona i ha gravat la Cantata Beceroles per a l'edició del Cantània del curs 2011.


La beca es va donar en un acte celebrat el passat dilluns 20 de juny a la mateixa escola, amb la presència del seu promotor, el compositor vendrellenc Agustí Cohí Grau, l'alcalde del Vendrell, Benet Jané i el regidor de Cultura, Albert Solé.

Amb aquesta beca, que ha arribat enguany a la sisena edició, vol donar continuïtat a la tasca feta per Cohí Grau en favor de la pedagogia de la música i el foment de la música entre els més petits.



©2019 Ajuntament del Vendrell