06-09_LesCuines_webEl col·lectiu de Les Cuines del Vendrell fa realitat la reflexió que la cooperació empresarial és un valor afegit imprescindible per al desenvolupament de les empreses en el context actual.


L'associació, formada per restaurants i cellers del municipi del Vendrell amb el propòsit de promocionar la cuina i els productes de la zona des de fa més de deu anys, té en compte tant la història com el paisatge i l'espai agrícola en les seves propostes de promoció. Aquests elements doten les seves iniciatives d'un to diferenciat i especial, que són clau com a segell de qualitat i distinció.

En el camí de la col·laboració empresarial, Les Cuines del Vendrell han dut a terme propostes com les campanyes de productes de temporada, com ara les favetes; l'oli DO Siurana, les garrofes o els molls; la participació en fires i convencions gastronòmiques arreu del món, des de Beirut fins a Vic, passant per París, Torí i Mallorca, entre d'altres, o l'organització de jornades gastronòmiques com la Fira de Santa Teresa del Vendrell.

A més, aquest any, Les Cuines del Vendrell han participat en una xerrada sobre cooperació empresarial i han ofert un show cooking a L'Eina Espai Empresarial (Ajuntament del Vendrell), fent difusió de la seva tasca, dintre del programa del Dia de l'Emprenedor del Vendrell, adreçat als empresaris i emprenedors del territori.

El gran valor d'aquesta cooperació entre empreses rau en el fet que la seva col·laboració es fonamenta a generar noves propostes, aprofitant les seves sinergies, que estan sempre alineades amb l'estratègia empresarial individual de cada empresa d'aquest grup.

Per tot això, per a L'Eina Espai Empresarial, Les Cuines del Vendrell esdevé un clar exemple de bones pràctiques empresarials, perquè aprofiten les oportunitats comunes, entenent que no és possible avançar des de l'individualisme empresarial, i que és necessària la cooperació i la capacitat de lideratge com a grup sòlid, per atreure i consolidar un públic d'amics i clients als seus restaurants i cellers.



©2019 Ajuntament del Vendrell