06-01_Portada_llibre_Caas_web
El proper dimecres 8 de juny, a les 8 del vespre, el Museu Deu del Vendrell acollirà la presentació del llibre Espines i flors. Josep Cañas i Cañas. Pensaments escrits al llarg de la seva vida (Banyeres del Penedès 1905-2011), primer volum d'un recull de pensaments, reflexions i filosofia de vida de Josep Cañas, escultor i dibuixant penedesenc i fill il·lustre de Banyeres.


El llibre, que conté nombroses representacions gràfiques de la seva obra artística, ens presenta també un extens recull fotogràfic per tal d'apropar una mica més el lector a la vida i la sensibilitat de Cañas.

La presentació al Museu Deu anirà a càrrec de Joan Jané i Figueras, amic de Josep Cañas, i comptarà amb la presència de membres de l'Institut d'Estudis Penedesencs, que juntament amb l'Ajuntament de Banyeres, els Amics de Josep Cañas, la Fundació Josep Cañas i la Diputació de Tarragona han fet possible la publicació del llibre aquest 2011, any en el qual es commemora el desè aniversari de la mort d'aquest destacat artista baixpenedesenc.



©2019 Ajuntament del Vendrell