02-22_Berto_RomerowEl popular humorista televisiu Berto Romero portarà al Teatre Àngel Guimerà del Vendrell (TÀG) la seva nova proposta teatral: La apoteosis necia, el proper dissabte 14 de maig a les 22 h. Berto, conegut per la seva participació en programes de televisió com Buenafuente (La Sexta) pujarà dalt de l'escenari del TÀG per fer que el públic s'ho passi bé i rigui d'allò més amb monòlegs plens d'ironia i humor.

 

Berto arriba al TÀG per aclamació popular. I és que la bona acollida de l'espectacle en altres llocs on s'ha representat i la popularitat del seu protagonista van propiciar la creació d'un grup de Facebook en què es reclamava que La apoteosis necia es representés al TÀG. Dit i fet: els responsables del teatre van escoltar les demandes del públic i els fans de Berto i del seu humor hilarant tenen una cita amb ell el proper 14 de maig. D'aquesta manera la xarxa social i la presència del TÀG en aquesta plataforma contribueix a fomentar la interrelació amb els usuaris del teatre i a crear nous públics.

Les entrades per a la representació del proper dissabte 14 de maig ja es poden adquirir a través dels sistemes habituals, al servei de Tel-Entrada de Catalunya Caixa; a les oficines del Patronat Municipal de Serveis Culturals (la Rambla, 24, del Vendrell, tel. 977 66 56 84) de dilluns a divendres de 10 h a 14 h i els dilluns també de 17 h a 19 h, i a la taquilla del Teatre una hora abans de la representació.

La propera obra que es representarà al TÀG (el divendres 10 de juny) serà Fora de joc, de Sergi Belbel, una obra més textual, on l'humor és també el denominador comú de tot el fil argumental. Anna Azcona, Mingo Ràfols i Francesc Luchetti, entre d'altres, construiran aquesta història de relacions familiars i quotidianitat. Les entrades per a aquesta obra també estan ja a la venda.



©2019 Ajuntament del Vendrell