04-26_Marc_Diaz_webContinuen els concerts d'orgue a l'església parroquial del Vendrell, organitzats pels Amics de l'Orgue del Vendrell conjuntament amb l'Associació Musical Pau Casals, la Fundació Pau Casals i el Patronat Municipal Auditori Pau Casals. El proper concert es farà el divendres 29 d'abril, a les 21.30 h i anirà a càrrec del jove organista Marc Díaz.

Marc Díaz comença la seva formació musical a l'Escolania de Montserrat, sota la direcció de Joaquim Piqué, on té l'oportunitat de participar en diversos enregistraments i grans produccions musicals arreu de l'Estat i a l'estranger. Durant aquest període treballa amb directors com Jordi Savall i canta en l'òpera A midsummer night's dream (Liceu, 2005).

També és durant aquests anys que inicia la seva formació organística, primer sota el mestratge del pare Cassià Just, i posteriorment amb Eduard Vila. Des de l'any 2007 fins l'actualitat, continua la seva formació musical i l'aprenentatge de l'orgue al Conservatori de Tarragona, amb el professor Jordi Vergés.

Aquest any 2011 ha participat com a alumne actiu en la III Classe magistral d'interpretació d'orgue de Granollers, a càrrec del professor Luca Benedicti. Paral·lelament als estudis del Conservatori, forma part de dos grups vocals que ofereixen concerts arreu del territori: Antistiana Màskili i el conjunt O vos Omnes.

Cal assenyalar que el públic pot seguir perfectament la interpretació gràcies a projecció que es fa des de l'orgue a la pantalla situada davant l'altar major.



©2019 Ajuntament del Vendrell