Les jornades intergeneracionals "Avi, porta el teu nét! Nét, porta el teu avi!" organitzades pel Museu Deu i l'Àrea de la Gent Gran de l'Ajuntament del Vendrell arriben aquest setmana a la seva fi.

Després de l'èxit de les dues activitats realitzades al llarg del mes d'abril, pensades perquè avis i néts compartissin una estona de lleure plegats i potenciessin la seva relació familiar, aquest dissabte 30 d'abril, a les 12 del migdia, es farà la cloenda de les jornades amb un concert a càrrec de la coral El Petit Estel i una cantada d'havaneres a càrrec del grup Veus del Vendrell -Tívoli, al jardí del Museu Deu.

Així mateix, aquest diumenge 1 de maig, a les 12 del migdia, el Museu Deu continua els seus "Jocs de diumenge" amb una activitat familiar a per pares i nens a partir de 6 anys, que porta per nom "Tots els sants en tenen una", en la qual, a través d'un joc de taula gegant i molt conegut, les famílies hauran d'endevinar les escultures religioses de l'equip contrari a través de preguntes amb resposta afirmativa o negativa, mentre coneixen una mica més la història de cada un d'aquests personatges que ocupen la Sala de les Catifes del Museu Deu.

Per al concert del dissabte 30 d'abril no cal inscripció prèvia, però per als "Jocs de diumenge" del dia 1 de maig cal apuntar-se al Museu Deu (plaça Nova, 6, tel. 977 66 63 08, c/e: museudeu@elvendrell.net).



©2019 Ajuntament del Vendrell