04-06_CorMadrigalwDos concerts a l'Auditori de l'Escola Municipal de Música Pau Casals del Vendrell serviran per cloure la Setmana Musical que ha omplert de música tot el Vendrell aquests últims dies.

El divendres 8 d'abril, a dos quarts de deu del vespre, a l'Auditori de l'Escola Municipal de Música Pau Casals del Vendrell (EMMPAC) tindrà lloc la celebració d'un concert a càrrec del Cor Zóngora i l'Orquestra Camera Musicae, que inicien al Vendrell una gira per diverses poblacions de Tarragona. Camera Musicae es troba actualment fent residència a l'Escola. Sota la direcció de Tomàs Grau, interpretaran el Concert de Brandenburg núm. 2 de Johann Sebastian Bach per a orquestra. Posteriorment, junt amb el Cor Zóngora, s'interpretarà l'Stabat Mater de Pergolesi. Per assistir a aquest concert cal aportar una col·laboració de 5 euros.

El dissabte 9 d'abril, a les nou del vespre, serà el prestigiós Cor Madrigal el que oferirà el seu concert a l'Auditori de l'EMMPAC. Dirigit per Mireia Barrera, el Cor Madrigal és un dels cors amb més prestigi dins el món coral. Durant l'acte, interpretaran música d'autors catalans. Entre les peces escollides per a l'actuació destaquen composicions de Xavier Montsalvatge, Ireneu Segarra i Xavier Sans, entre d'altres.



©2019 Ajuntament del Vendrell