03-30_CursosL'Ajuntament del Vendrell posa en marxa, un trimestre més, d'abril a juny, els cursos perquè la gent gran exerciti el cos i la ment d'una manera periòdica i amb el suport de professionals de l'àmbit de la salut.

Els cursos que proposa l'àrea de Gent Gran del consistori vendrellenc representen un complement més a les activitats que organitzen les quatre associacions de gent gran de la vila i que compten també amb el suport de l'administració local.

Els cursos per a gent gran són dos. L'un és per exercitar el cos i es basa en la tècnica oriental del txi-kung, i l'altre és per exercitar la memòria.

Ambdós cursos són trimestrals i tenen un cost de 30 euros cadascun. Les inscripcions es poden formalitzar a l'Àrea de Gent Gran, al segon pis de l'Esplai del Tívoli del 4 al 8 d'abril en horari de deu del matí a una del migdia, i les places són limitades.

Els cursos els organitza l'àrea de Gent Gran amb el suport del Pla de Barris. La regidora Marta Tutusaus assegura que "els cursos són una molt bona manera d'aportar un grau més de qualitat de vida per als nostres avis i àvies".

El curs d'entrenament de la memòria s'inicia el 12 d'abril i es realitzarà cada dimarts de 10 a 11.30 del matí a l'Esplai del Tívoli amb la terapeuta Sílvia Basseda, de l'Associació Trèvol.

El curs de txi-kung, que és una gimnàstica molt poc agressiva, es podrà fer o bé els dimecres d'11 a 12.30 a l'Esplai del Tívoli o bé els dijous també a la mateixa hora però a l'Esplai del Tancat. El curs s'inicia el 13 o el 14 d'abril segons l'opció escollida. La professora, Lena Dahlgren, és una especialista en aquest tipus de tècniques orientals.



©2019 Ajuntament del Vendrell