03-25_InauguracioAulari05_webAvui, al migdia, ha tingut lloc la inauguració de L'Eina Escola de Formació, que ha estat presidida per l'alcalde, Benet Jané, el regidor de Promoció Econòmica, Joan M. Diu, i el delegat del Govern a Tarragona, Quim Nin.

En el context actual, de forta desocupació i de crisi, l'Ajuntament del Vendrell ha apostat per la formació com a valor i inversió de futur. És per això que aquest nou equipament municipal representa un pas molt important per a la consolidació dels serveis de promoció econòmica i d'ocupació del Vendrell. La formació és un dels actius més importants per a la gent que no té feina, per millorar les seves capacitats d'ocupabilitat i, per això, ha estat un dels principals objectius de L'Eina Servei d'Ocupació. Aquest nou espai permetrà desenvolupar més accions formatives que fomentaran i milloraran el desenvolupament local i l'ocupació al municipi.

Cal dir que aquest nou espai de formació i la rehabilitació de les aules de l'antiga escola taller, per adaptar-les als nous certificats de professionalitat, ha estat possible gràcies a la tasca de diferents programes educatius, com les escoles tallers i les cases d'oficis, i els plans d'ocupació.



©2019 Ajuntament del Vendrell