03-15_Pixi_Dixi_-_benvinguts_al_Connies_Inn_webEl dissabte 19 de març, a les 22.30 h, a l'Auditori Pau Casals, tindrà lloc el segon concert del cicle Jazz a l'Auditori a càrrec de la Pixi Dixi Band.

La Pixi Dixi Band es va fundar l'any 1994 com la primera banda de dixieland del Camp de Tarragona. Dos anys més tard, es va incorporar al programa del Festival Internacional de Dixieland de Tarragona, en el qual han participat any rere any. També han actuat en el Festival Internacional de Blues de Reus, el Festival internacional de Blues de Cazorla, el Festival de Dixieland de la Corunya, el Festival de Jazz de Menorca i el Festival de Jazz de Cantanhede (Portugal). Van aconseguir el tercer premi del concurs Euro Jazz Festival a Rueil-Malmaison (França). Pel que fa a enregistraments, tenen un disc que es titula New Orleans.

Segons els crítics del Festival de Dixieland de Tarragona, es tracta d'una banda de qualitat que té una absoluta versatilitat en diferents espais i ambients.

La Pixi Dixi Band està formada per Carles Borràs, saxo alt; Joan Carles Bové, trombó; Joel Cristià, trompeta; Jordi Daroca, tuba; Francesc Olivé, clarinet; Nàdia Roca, bateria; Anton Solé, banjo, i Marc Torres, piano.

En el concert a l'Auditori Pau Casals també es comptarà amb la presència de les cantants Tuxedo Chicks, Marta Ortgea i Debbie Palfreyman, i del grup de ballarines de claqué Mett Tap, integrat per Núria Anglès, Montse Blai, Elisabet Cirera i Núria Garcia.

Per tant, dissabte a la nit es podrà gaudir d'un gran concert de dixie, amb tots els seus complements.



©2019 Ajuntament del Vendrell