FugitswEl Teatre Municipal Àngel Guimerà (TÀG) inicia aquest diumenge la nova temporada corresponent al primer semestre de l'any amb l'obra Fugits, destinada a un públic familiar. L'espectacle, que començarà a les 12 del migdia, narra la història de dos presos que somniaran amb una fugida que ompliran d'il·lusions. Ambdós protagonistes imaginaran que assoleixen la llibertat amb tot d'elements quotidians transformats en improvisats companys de viatge.

La companyia local Forani Teatre és l'encarregada de dur al TÀG l'obra Fugits, una nova estrena dels vendrellencs que ja van fer les delícies de tota la família amb l'anterior obra que van estrenar al Teatre Àngel Guimerà la passada temporada, Pau. D'aquesta manera, el TÀG continua donant suport a la creació local de qualitat i als espectacles familiars per a totes les edats, un dels puntals de la programació oficial del teatre.

Les entrades per a aquest espectacle es poden adquirir aquests dies a la seu del Patronat Municipal de Cultura del Vendrell (la Rambla, 24) de deu del matí a dues del migdia, i també a les taquilles del teatre a partir d'una hora abans de la representació de l'obra. El preu de l'entrada és de 4 euros i de 3 euros per a socis de La Lira, jubilats, estudiants, posseïdors del Carnet Jove i Socis del Tr3sC.



©2019 Ajuntament del Vendrell