03-08_FOTO1_webDe nou, el Club Open Natura i la Penya Ciclista Baix Penedès van demostrar la seva capacitat organitzativa, i van aconseguir reunir més de 700 ciclistes en l'estrena de l'Open Natura 2011.

Els participants van lloar el disseny dels circuits, molt entretinguts i que, per primera vegada en les sis ocasions que l'Open Natura ha visitat el Vendrell, es va disputar en la seva totalitat dins del terme municipal.

Ja ha començat una nova edició de l'Open Natura, i ho ha fet, com és habitual en els últims sis anys, al Vendrell i amb un notable èxit de participació. Més de 700 ciclistes van participar en la primera prova de l'Open Natura 2011, la qual es va disputar en un dia de sol esplèndid i amb unes òptimes condicions per a la pràctica del ciclisme de muntanya.


Dos recorreguts que van agradar

Com és habitual en cadascuna de les proves de l'Open Natura, es van marcar dos circuits perquè tots els participants poguessin gaudir de la bicicleta de muntanya en el recorregut que millor s'ajustava a les seves condicions físiques i tècniques: un circuit més curt de 22 km i un altre més llarg de 44 km. Tant els que van optar pel primer recorregut com pel segon, van lloar la tasca realitzada per la Penya Ciclista Baix Penedès, ja que els recorreguts van ser molt entretinguts, i hi abundaven els corriols que tant agraden als ciclistes.

Abans de la sortida de la pedalada dels adults -els honors del tret de sortida van correspondre a Àngels Turdiu, regidora de l'Ajuntament del Vendrell-, els petits van ser els protagonistes. Uns 50 nens i nenes van protagonitzar la pedalada infantil gratuïta, sinònim del suport al planter i a la promoció de la bicicleta de muntanya que es realitza des del Club Open Natura.


Una fira concorreguda

Abans de la sortida, i a mesura que els participants anaven concloent la seva participació, la fira que s'aixeca en cadascuna de les proves de l'Open Natura va ser un formiguer de curiosos i aficionats. Les carpes dels establiments de bicicletes van ser molt visitades, així com la dels productes energètics.

Entre tots els assistents es va sortejar un bitllet d'avió i un navegador. Així doncs, va ser una fantàstica jornada dominical de bicicleta de muntanya, preludi de la segona prova de l'Open Natura 2011, que es disputarà el 27 de març a Òdena.

 

Més informació: www.opennatura.com



©2019 Ajuntament del Vendrell