02-23_carnaval2010_webAhir a la tarda el regidor de Festes, Raül Buira, acompanyat per membres de la Comissió de Festes, va presentar el Carnaval del Vendrell, que tindrà lloc els dies 3 i 4 de març.

Raül Buira va explicar que aquest any hi ha hagut un èxit d'inscripcions amb 40 carrosses (7 del Vendrell) i 15 comparses (6 del Vendrell), i es preveu la participació d'unes 5.000 persones. Per tant, "la rua del divendres serà una de les més participatives que s'hagi fet mai al Vendrell", al final de la qual, qui vulgui podrà gaudir d'una festa organitzada per l'entitat Vitruvis al pavelló de l'escola Pau Casals. El regidor també va destacar la col·laboració de l'Escola Municipal d'Art Apel·les Fenosa en la realització del cartell, que enguany l'ha fet Maria Pérez Soria.

El dijous 3 de març, a partir de 2/4 de 6 de la tarda, a la plaça Vella, tindrà lloc una xocolatada, un espectacle infantil i l'arribada i el discurs del Rei Carnestoltes, que enguany comptarà amb la col·laboració del músic local Pitxi. I el divendres 4 de març, a partir de les 8 del vespre, pels carrers de la vila, es podrà gaudir de la rua de Carnaval.

D'altra banda, diverses entitats del municipi, per celebrar el Carnaval, també organitzen activitats, les quals es poden consultar al programa d'actes.


Nova Comissió de Festes

Ahir, també es va presentar la nova Comissió de Festes formada per Salva Ferrer, Marc Rodero, Dani Montalbán, Adelio Sánchez, Vicki Rebollo, Míriam García, Rafel Claramunt, Albert Fabré i Eva Couso.



©2019 Ajuntament del Vendrell