02-22_madola_webEl proper diumenge 27 de febrer de 2011 es clausura l'exposició "Madola. 50 anys de taller" que des del passat mes d'octubre ha omplert de ceràmica la sala d'exposicions temporals del Museu Deu del Vendrell.

La mostra, que estava emmarcada dins els actes de la tradicional Biennal de ceràmica, ha comptat amb un important nombre de visitants, des del públic escolar de la vila, fins al públic general, passant pels alumnes de l'Escola d'Art del Vendrell i altres visitants especialitzats.

Així doncs l'exposició, que fa un recorregut pels 50 anys de creació artística de la ceramista des dels anys seixanta fins a l'actualitat, ha permès endinsar-nos una mica més dins el fascinant món de la ceràmica, oferint-nos, en aquest cas, la visió característica i especial que té Madola d'aquest llenguatge artístic.

Si algú encara no ha pogut visitar la mostra, formada majoritàriament per peces de gran format i dibuixos, encara té una última oportunitat aquest cap de setmana, ja que l'exposició romandrà oberta fins aquest diumenge a les dues del migdia.



©2019 Ajuntament del Vendrell