02-15_conveni_eina01_webLa setmana que ve comencen els seminaris de la quarta edició del cicle "Fem empresa al Vendrell", amb catorze cursos i tallers de formació, dotze dels quals es faran a L'Eina Espai Empresarial i dos a l'antiga escola d'Albinyana. D'aquesta manera, l'Ajuntament del Vendrell i el d'Albinyana col·laboren, treballen plegats i sumen esforços per disminuir la situació d'atur actual que hi ha en els dos municipis. Avui mateix, els alcaldes, Benet Jané i Quim Nin, han signat el conveni de col·laboració.

Quim Nin ha explicat que ha trobat un bon aliat per fer front a les necessitats que té un municipi petit, com és Albinyana, i ha manifestat la voluntat de continuar sumant esforços i aprofitar la gran experiència de l'Ajuntament del Vendrell amb l'objectiu de superar al més aviat possible la complicada situació econòmica actual. Benet Jané també ha remarcat que aquesta col·laboració podria ser un exemple per a altres institucions per unir les forces i optimitzar els escassos recursos, per generar més activitat empresarial i aconseguir disminuir l'atur. Els cursos que es faran a Albinyana s'adrecen a persones que es troben en procés de recerca activa i a persones que vulguin conèixer les habilitats i les actituds que resulten clau per tenir èxit en el món laboral.

El regidor de Promoció Econòmica, Joan M. Diu, ha explicat que en els cursos que es faran a L'Eina Espai Empresarial es presentaran noves propostes adreçades tant a empreses que vulguin engegar processos de millora, com a emprenedors que vulguin avaluar i desenvolupar les seves idees de negoci. També ha afirmat que el cicle "Fem empresa al Vendrell" està plenament consolidat i compta amb un èxit de participació des del seu inici. Només l'any passat hi van participar més de 500 persones, entre empresaris, emprenedors i treballadors.

Aquest cicle està organitzat per L'Eina Espai Empresarial; hi col·laboren les patronals PIMEC i CEPTA, i es compta amb el suport del Servei d'Ocupació de Catalunya, el Pacte per l'ocupació de les comarques tarragonines – Pacte de Santes Creus, el Consorci Formació Contínua i el Fons Social Europeu.

Totes les sessions són gratuïtes, però es demana una inscripció prèvia.

pdf Cursos i tallers a L'Eina Espai Empresarial

pdf Cursos a Albinyana

Més informació: L'EINA, tel. 900 33 88 33.



©2019 Ajuntament del Vendrell