01-21_fitur_webEl Vendrell ha estat present a la fira de turisme FITUR a través del conveni corner del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona – Costa Daurada. Aquest certamen es va inaugurar el 19 de gener i restarà obert fins al diumenge 23 de gener, i té previst rebre més de 200.000 visitants professionals i superar els 7.352 periodistes que la van visitar l'any passat.

L'oferta turística del Vendrell està representada a l'estand de la marca turística Costa Daurada, juntament amb una gran varietat de productes turístics com ara turisme cultural, esportiu, gastronòmic, nàutic, litoral i salut i benestar que ofereix el nostre municipi.

FITUR es considera una de les principals trobades internacionals del sector turístic professional. Per això, el passat dimecres l'alcalde, Benet Jané, i la regidora de Turisme, Àngels Turdiu, s'hi van desplaçar per mantenir trobades amb diferents professionals del sector turístic que hi participen, així com una entrevista amb el ministre de Turisme de Puerto Rico, Mario González-Lafuente.

D'altra banda, aquest mateix dia la representació vendrellenca va assistir a diferents jornades organitzades en el marc d'aquesta fira de turisme: una va ser la de la FEMP (Federació de Municipis i Províncies), sobre manuals de model de gestió turística en l'àmbit local, i una altra la del Ministeri d'Indústria, Turisme i Comerç, sobre turisme, tendències i tecnologia.



©2019 Ajuntament del Vendrell