01-19_Fira_Ceramica_05_webAquest 2011 és any de Biennal de Ceràmica i també de fira, i ambdós certàmens ja han obert la convocatòria per participar-hi.

En el cas de la fira, els ceramistes que desitgin comptar amb un espai expositiu hauran de presentar, abans del 8 de juliol, un mínim de cinc fotografies digitals i un currículum al Patronat Municipal de Serveis Culturals, a la Rambla, 24, o bé a l'adreça electrònica ceramica@elvendrell.net.

L'organització de la fira seleccionarà fins a un màxim de vint expositors, que podran comptar amb un estand o més, que s'ubicaran al passeig de les Bòviles a partir del dijous 12 d'octubre, quan s'inaugurarà la Fira. La inauguració serà a les sis de la tarda i la Fira estarà oberta fins a les deu de la nit. Els dies següents, divendres, dissabte i diumenge, els horaris d'obertura seran de deu del matí a dues del migdia i de cinc de la tarda a deu de la nit.

Tant les bases de la participació en la fira com la butlleta d'inscripció es poden consultar al web de l'Ajuntament del Vendrell www.elvendrell.cat. Així mateix, es pot demanar informació al Patronat Municipal de Serveis Culturals del Vendrell presencialment o per telèfon (977665684).

El segon i el tercer premiats tindran l'oportunitat de presentar les seves obres en aquesta exposició conjunta i exclusiva dels tres guanyadors, l'any vinent, i formar part del catàleg de l'esmentada exposició.

Les bases de la convocatòria es poden consultar a la web de l'Ajuntament del Vendrell: www.elvendrell.cat



©2019 Ajuntament del Vendrell