01-22_ExpoPardoMartaRoige_webL'artista reusenca Marta Roigé exposa les seves obres pictòriques a la Sala Portal del Pardo del Vendrell a partir d'aquest dissabte 22 de gener. Roigé és una artista emergent de 31 anys, però que ja compta amb una trajectòria destacada. Llicenciada en Belles Arts per la Universitat de Barcelona i postgraduada en Geometria Gràfica, ha realitzat diverses exposicions col·lectives i individuals, principalment a Reus, Tarragona i Barcelona. Ha participat en certàmens com el IX Concurs Biennal de Pintura Jove de Reus, en el qual va guanyar el premi a l'obra més popular per la seva pintura Petó, o en el XI Concurs Biennal de Pintura Jove de Barcelona.

Una de les experiències més significatives en la seva carrera és la seva estada a Los Ángeles, als Estats Units, on va exposar a la galeria The Hive en cinc ocasions i va formar part de diverses exposicions col·lectives.

D'aquesta experiència neix l'exposició que es podrà veure al Pardo, Welcome to Los Ángeles, una mostra d'una trentena de pintures, preferentment d'acrílic sobre tela i també d'esmalt, on es reflecteixen les vivències d'una persona que arriba a un entorn que li és estrany. En les obres de Roigé, de colors vius i formes planes, es dibuixen les inquietuds i les reaccions que sorgeixen en la topada amb un nou context, amb una nova quotidianitat i amb una nova cultura plena d'estímuls visuals.

L'exposició de Marta Roigé s'inaugura aquest dissabte 22 de gener a la Sala Portal del Pardo (carrer Major, 20) a les set de la tarda. A partir d'aleshores, i fins al proper 20 de febrer, es podrà veure de dimarts a divendres de cinc de la tarda a vuit del vespre, els dissabtes d'onze del matí a dues del migdia i de cinc de la tarda a vuit del vespre i els diumenges d'onze del matí a dues del migdia.



©2019 Ajuntament del Vendrell