01-18_Obres_Francisco_Goya_webAigües de Tomoví, l'empresa mixta municipal que gestiona el servei d'abastament i sanejament d'aigua del Vendrell, ja ha començat els treballs de renovació de la xarxa d'abastament d'aigua potable del carrer de Francisco de Goya, a Coma-ruga.

"D'aquesta manera -explica el regidor de Serveis i Medi Ambient de l'Ajuntament del Vendrell i president d'Aigües de Tomoví, Jaume Domingo- continuem amb el pla de millora de la xarxa d'aigua potable als barris marítims per garantir la qualitat del servei d'abastament d'aigua a la zona".

Les obres consisteixen en la renovació total del tub de fibrociment, canviat per noves canonades. A més, es col·loquen dos tubs de polietilè d'alta densitat, un per cada costat del carrer, i la xarxa es disposarà mallada, per tal de complir la normativa sanitària. També s'hi instal·len boques de reg i claus per sectoritzar correctament la zona i poder actuar en cas de manteniment o reparació, sense que es vegi afectat el subministrament a altres zones.

Les obres de renovació de la xarxa d'aigua acabaran aviat i tenen un cost de 13.300 euros. Amb aquests treballs, s'aconsegueix un doble objectiu: una millora considerable de la xarxa d'abastament d'aigua potable del carrer de Francisco de Goya i el compliment de la normativa vigent.

Amb aquesta actuació, l'Ajuntament del Vendrell i Aigües de Tomoví continuen complint l'objectiu d'oferir un servei de qualitat a través de la modernització d'infraestructures.



©2019 Ajuntament del Vendrell